Bijles ingangsexamen geneeskunde – toelatingsexamen

Bijles ingangsexamen geneeskunde – toelatingsexamen

Fluotopics biedt bijles op maat van iedere student. Daarom focussen we op kwaliteit, een persoonlijke aanpak en flexibiliteit.

€ 32/uur
INTENS
vanaf 6 uur
+ eenmalige inschrijvingskost van €35*
Intensieve begeleiding
Persoonlijke aanpak
Kies zelf hoeveel uren je volgt
Meer info
€ 29.5/uur
FOCUS
vanaf 16 uur
+ inschrijvingskost van €35 per module*
Meest gekozen begeleiding
Persoonlijke aanpak
Kies zelf hoeveel uren je volgt
Meer info
€ 27/uur
EXTRA
vanaf 24 uur
+ inschrijvingskost van €35 per module*
All-in begeleiding
Persoonlijke aanpak
Kies zelf hoeveel uren je volgt
Meer info

Bijles: kwaliteit

Wij specialiseren ons in wiskunde, fysica en chemie. Hierdoor kunnen we kwaliteitsvolle bijlessen aanbieden. Daarnaast zijn onze leerkrachten gescreend en getest op het beheersen van de leerstof. Wij vragen ook meerdere keren om feedback. Zo houden we de kwaliteit erg hoog.

Het ingangsexamen is speciaal. Ieder examen is belangrijk, maar we beseffen we dat het toelatingsexamen erg belangrijk is. Wij zijn dan ook fier op ons huidig slaagpercentage van 80%!! Hiervoor werken wij samen met een bevriend bijlesbureau dat al bijna 10 jaar gespecialiseerd is in het ingangsexamen.
Door samen te werken en ervaringen uit te wisselen, kunnen we jou beter begeleiden.

Bijles: persoonlijke aanpak

Fluotopics staat er op om les aan te bieden op maat van iedere student. Indien er specifieke noden zijn, kan je deze zeker doorgeven. Wij zorgen dat jij zo goed mogelijk voorbereid bent op jouw examens.

Om jou optimaal te kunnen voorbereiden, opteren we voor een moduleaanpak. Op die manier is er voldoende tijd om jou zo goed mogelijk te begeleiden. De meeste studenten volgen een module van 24 uur per vak. Tijdens de lessen wordt samen met jou de theorie overlopen en worden oefeningen gemaakt. Op die manier heb je meteen de mogelijkheid om de theorie te vertalen en deze te gebruiken om oefeningen op te lossen. Na iedere les is het de bedoeling dat je de leerstof zelfstandig oefent. Hierdoor komen extra problemen aan het licht en kunnen deze zo snel mogelijk opgelost worden. Ook worden er telkens heel wat oude examenvragen gemaakt.

Let op: bijles voor het ingangsexamen vindt enkel plaats in Gent.

Bijles: flexibiliteit

Iedere student heeft een drukke agenda. Daarom vinden wij flexibiliteit erg belangrijk. Zo volg je bijles waar jij wilt. Ook dien je geen minimum aantal uur les te volgen. Ben je ingeschreven voor 24 uur en volg je bijvoorbeeld 17 uur? Geen probleem!

Meer info?

Contacteer ons gerust!

*De inschrijvingskost wordt enkel in rekening gebracht indien er een leraar gevonden is.