Bijles Geven

FluoTopics profileert zich als een maatschappelijk georiënteerd bijlesbureau met een oog voor het goede doel! Geïnteresseerd om het goede doel te steunen en je in te zetten voor je medestudenten? Meld je dan aan als freelance bijlesleerkracht! Met FluoTopics willen we bijlessen aanbieden aan een zo laag mogelijke prijs, omdat we beseffen dat bijlessen bij klassieke bureaus allesbehalve goedkoop zijn. Door sociale lasten, provinciebelastingen,… zitten we momenteel aan de ondergrens maar naar de toekomst willen we de vraagprijs per uur nog meer laten dalen.

Daarnaast kan je als leerkracht mee het Kinderkankerfonds steunen! Per uur dat je lesgeeft, gaat er 2 euro naar het Kinderkankerfonds. Ook schenkt FluoTopics zelf nog een deel weg.

Wat krijg je ervoor terug?

Veel. Heel veel. De studenten die extra hulp nodig hebben, zijn je altijd erg dankbaar dat je hen wilt helpen. Dat is een heel grote motivatie.
Daarnaast staat lesgeven voor FluoTopics ook goed op je cv. Lesgeven voor FluoTopics is niet zomaar lesgeven. Onze lesgevers brengen een verhaal. Voor hen draait het in de eerste plaats niet om het geld, maar wel om anderen helpen en het goede doel steunen. Die insteek en motivatie zorgen ervoor dat jij op jouw sollicitatie jezelf kan profileren als iemand die anderen helpt en het goede doel vooropstelt.

Maar geen nood: we weten dat het studentenleven niet goedkoop is, dus  krijg je er nog een vergoeding bovenop.

Geïnteresseerd?
Stuur dan zeker en vast een mailtje via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.