Bijles ingangsexamen geneeskunde – toelatingsexamen

Bijles ingangsexamen geneeskunde – toelatingsexamen

Het ingangsexamen is een buitenbeentje onder de klassieke bijlesopdrachten. Ieder examen is belangrijk, maar bij Fluotopics beseffen we dat het ingangsexamen geneeskunde toch nog dat tikkeltje crucialer is. Daarom werken wij samen met een bevriend bijlesbureau dat al bijna 10 jaar gespecialiseerd is in het ingangsexamen. Door onderling samen te werken en ervaringen uit te wisselen, kunnen we jou beter begeleiden.

Voor het ingangsexamen werken wij vooral samen met ingenieursstudenten of studenten die zich in hun studies specialiseren in een van de onderdelen van het ingangsexamen. Onze bijlesleerkrachten gaan tijdens hun studies heel diep in op vakken zoals fysica, scheikunde en wiskunde, waardoor zij hier heel veel kennis van hebben en ook weten wat de struikelblokken zijn. Op die manier kunnen wij een hoge mate van kwaliteit aanbieden. Wij zijn dan ook fier op ons huidig slaagpercentage van 80%!!

Kwaliteit

Om jou optimaal te kunnen voorbereiden, opteren we voor een moduleaanpak. Op die manier is er voldoende tijd om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Onze meeste studenten volgen een module van 24 uur per vak. Tijdens het schooljaar is dit meer gespreid, tijdens vakanties kan dit meer geconcentreerd zijn over enkele dagen. Ook kan je minder uren les volgen.

Tijdens de lessen wordt samen met jou de theorie overlopen en worden oefeningen gemaakt. Op die manier heb je meteen de mogelijkheid om de theorie te vertalen en deze te gebruiken om oefeningen op te lossen. Na iedere les is het de bedoeling dat je de leerstof zelfstandig oefent. Hierdoor komen extra problemen aan het licht en kunnen deze zo snel mogelijk opgelost worden. Ook worden er telkens heel wat oude examenvragen gemaakt.

Goede doel

Bij Fluotopics vinden wij het goede doel heel erg belangrijk. Daarom schenken we een deel van onze winst aan het Kinderkankerfonds.

Geïnteresseerd?

Contacteer ons gerust!