Bijles Volgen

Met FluoTopics by Eduvik staan we er op om bijles aan te bieden op maat van iedere student. We kiezen voor lesgevers die bijles geven omdat ze het graag doen. We gaan voor een kwaliteitsvolle aanpak tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarnaast gaan we met FluoTopics eveneens een sociaal engagement aan! Zo schenken we een deel van onze winst aan het Kinderkankerfonds.

Kwaliteit

Wij specialiseren ons in wiskunde, fysica, chemie, boekhouden en statistiek. Dit aangevuld met het theoriegedeelte van het toelatingsexamen arts en tandarts. Door ons louter op deze vakgebieden te focussen, kunnen we kwaliteitsvollere lessen aanbieden.

We werken samen met ingenieursstudenten, studenten geneeskunde, wiskunde en andere studenten die voor wiskunde, wetenschap of statistiek een mooi cv kunnen voorleggen. Kwaliteit en kennis gegarandeerd! Voor ons is het heel belangrijk dat onze begeleiders sociaal geëngageerd zijn. Op die manier proberen we jouw slaagkansen zo hoog mogelijk te maken!

Onze vakken:
– Wiskunde
– Statistiek
– Fysica
– Chemie
– Toelatingsexamen arts en tandarts
– Boekhouden

Onze vakken zijn zowel voor studenten lager, middelbaar als hoger onderwijs.

Indien je geïnteresseerd bent om bijles te volgen, kan je contact met ons opnemen (prijs op aanvraag).

Daarnaast ben je vrij om zoveel uren les te nemen als je wilt en ben je niet gebonden aan een vast urenpakket. Uit ervaring zien wij dat de meeste studenten een pakket van 10 tot 12 uur nodig hebben. Reserveer je voor 12 uur en heb je er slechts 10 nodig? Geen enkel probleem, die overige uren worden gewoon terugbetaald!

Meer info is terug te vinden in de algemene voorwaarden.

We steunen het goede doel

Als bijlesorganisatie vinden we dat wij een maatschappelijke rol te vervullen hebben. Om die reden gaat een deel van onze winst naar het Kinderkankerfonds.

Geïnteresseerd?

Contacteer ons gerust!