Bijles Volgen

Met FluoTopics staan we er op om sessies aan te bieden op maat van iedere student. We kiezen voor lesgevers die lesgeven omdat ze het graag doen. We gaan voor een kwaliteitsvolle aanpak tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarnaast gaan we met FluoTopics eveneens een sociaal engagement aan! Zo gaat er per gegeven uur les 2 euro naar het Kinderkankerfonds.

Kwaliteit

Wij specialiseren ons in wiskunde, wetenschappen en statistiek. Dit aangevuld met het theoriegedeelte van het toelatingsexamen arts en tandarts. Door ons louter op deze vakgebieden te focussen, kunnen we kwaliteitsvollere lessen aanbieden.

We werken samen met ingenieursstudenten, studenten geneeskunde, wiskunde en andere studenten die voor wiskunde, wetenschap of statistiek een mooi cv kunnen voorleggen. Kwaliteit en kennis gegarandeerd! Voor ons is het heel belangrijk dat onze begeleiders sociaal geëngageerd zijn. Zij zien bijles geven niet als een bijverdienste, maar als iets waarmee ze zich kunnen inzetten voor de maatschappij. Op die manier heb je geen leerkracht naast jou die het doet voor het geld, maar omdat hij/zij het graag doet. Om die reden spreken we bij FluoTopics niet over ‘leerkrachten’ maar over ‘vrijwilligers’.

Onze vakken:
– Wiskunde
– Statistiek
– Fysica
– Chemie
– Toelatingsexamen arts en tandarts

Onze vakken zijn zowel voor studenten middelbaar als hoger onderwijs.

Een zo laag mogelijke prijs

In tegenstelling tot sommige andere bureaus, proberen we onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Wij hanteren een basistarief dat momenteel het goedkoopste is in Gent: 27 euro all in. Geen instapkosten, geen administratiekosten,… In vergelijking met verschillende bijlesbureaus bespaar je hierdoor voor een pakket van 12 uur bijna 100 euro! Deze prijs kunnen we aanbieden omdat onze leerkrachten zich willen inzetten om jou en het goede doel te helpen.

Daarnaast ben je vrij om zoveel uren les te nemen als je wilt en ben je niet gebonden aan een vast urenpakket. Uit ervaring zien wij dat de meeste studenten een pakket van 10 tot 12 uur nodig hebben. Reserveer je voor 12 uur en heb je er slechts 10 nodig? Geen enkel probleem, die overige uren worden gewoon terugbetaald!

Meer info is terug te vinden in de algemene voorwaarden.

We steunen het goede doel

Onze lesgevers doen het niet voor het geld, maar omdat ze iets willen doen voor jou en de maatschappij. Daarom gaat er per uur dat er wordt lesgegeven 2 euro naar het Kinderkankerfonds!! Help jij mee het goede doel te steunen?